A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott:

„Technológia fejlesztés a Tompa Ingatlanforgalmi Kft-nél”
(megvalósítás helyszíne: 8258 Badacsonytomaj, Balaton utca 28.)

című
GINOP-1.2.8-20-2020-03019 jelű pályázat
a
Támogató

döntése alapján,
35 500 000,- Ft
összegű támogatást nyert el!

A támogatás intenzitása: 46.54 %

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam a Tompa Ingatlanforgalmi Kft. beruházásához nyújtott támogatásának összege:

35 500 000,- Ft

A projekt leírása:

Vállalkozásunk ingatlan adásvétellel, lakó és nem lakóépület építéssel, ingatlan felújítással, átalakítással, értékbecsléssel és saját tulajdonú ingatlanok bérbeadásával foglalkozik. Másik fő tevékenységünk szállásadás, Badacsonytomajon egy 3 hektáron elterülő közvetlen vízparti kempinget üzemeltetünk 44 db faházzal és 200 sátor hellyel.

Piaci pozíciónk ezeken a területeken stabil, ugyanakkor elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés mellett. Fő célunk a projekt megvalósításával lakóépület építési tevékenységünk és egyúttal a kemping fejlesztése. Külföldi kapcsolataink révén számos német megbízással rendelkezünk. Német ügyfeleink nyugdíjas éveiket Zalakaros és Hévíz termálfürdője miatt ebben a térségben kívánják eltölteni, így részükre lakóépületeket építünk, átalakítunk, felújítunk megrendelésre.

A projekt keretében egy Volvo homlokrakodó gép beszerzését valósítottuk meg, amely építőipari tevékenységünkhöz közvetlenül kapcsolódik. A kiválasztott típus a piacon jelenleg elérhető egyik legmodernebb, leghatékonyabb munkagép. Beszerzésével új technológiával bővült eszközparkunk. Az eddig csak alvállalkozók bevonásával végezhető munkákat saját teljesítésként tudjuk végezni, felügyelni. A fejlesztés hozzájárult építési tevékenységünk hatékonyságának, jövedelmezőségének javításához. A megrendeléseink mind számban, mind összegben növekedésnek indulhatnak.

Ez a minőség biztosítja cégünk piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.

A projekt fizikai befejezésének időpontja: 2021-03-22

http://www.szechenyi2020.hu/

This will close in 0 seconds

Összehasonlítás